Over Antonie's Eco Tuinen

Over mij

Ik ben Antonie Bruins, een ecologisch hovenier en liefhebber van natuur. In mijn jongere jaren begon ik naast school met het wieden van kruiden bij mensen thuis. Ik spendeerde uren aan het schoonmaken van terrassen en paden en genoot van het werken tussen de planten. Nadat ik mijn school had afgerond, zat mijn agenda vol met tuinklussen en besloot ik om een hoveniersopleiding te volgen bij Terranext in Eelde, waar ik leerde hoe ik tuinen moest aanleggen en de namen van tuinplanten leerde kennen.

Ondertussen ronde ik verschillende tuinklussen af met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding. De opleiding ging me goed af en daardoor mag ik mezelf een gediplomeerd en vakbekwaam hovenier noemen.

Omdat ik mijn passie en manier van tuinieren niet kwijt kon bij een bestaand hoveniersbedrijf, ben ik 1 maart 2017 begonnen als zelfstandig ondernemer.

Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest heb ik besloten om de opleiding Ecologisch Hovenier te volgen. Daar heb ik geleerd hoe je de natuur naar de tuin toe kunt halen en daarin ligt ook mijn passie. Die passie breng ik graag over op iedereen die geïnteresseerd is.

 

Neem contact met mij op.

Als ecologische hovenier richt ik me op het creëren en onderhouden van tuinen en landschappen met respect voor het milieu en de natuurlijke ecosystemen. Op deze manier draag ik bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving terwijl ik tegelijkertijd mooie en functionele buitenruimtes creëer.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.