Tuinaanleg van een ecologische tuin

Aanleg van de tuin

Lijnen worden getekend.
Paden worden gemaakt.
Schrale grond wordt naar de oppervlakte gebracht.
Stenen krijgen een andere betekenis.
Hoogteverschillen worden gecreëerd.

De tuinaanleg is een proces waarbij het ontwerp als uitgangspunt dient. Elke dag zie je de tuin meer werkelijkheid worden, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten, zoals het bodemleven, bestaande planten en bomen en het behoud van levende wezens. Het beschikbare materiaal wordt optimaal benut en er is voortdurend overleg. Een samenspel tussen klant en hovenier. 

Dit is slechts het begin van het groeiproces van de planten en zaden in de tuin. Bij het ontwerpen van de tuin kijk ik naar de omgeving, zowel in het verleden als in het heden, om te bepalen welke elementen passend zijn. Bij het realiseren van de tuin neem ik alle wensen van de klant in overweging en vind ik creatieve oplossingen. Ik vermijd overmatig ingewikkeld denken, omdat dit zelden leidt tot een positief resultaat.

Voordelen Ecologische tuin

Biodiversiteit

Duurzaam

Welzijn

Esthetisch aantrekkelijk

KostenbesparendContact
Antonie's Eco Tuinen
Witterweg 32
9421PG Bovensmilde

info@antoniesecotuinen.nl

Bereikbaar:
maandag t/m zondag

Voorbeelden van tuinaanleg

 

Neem contact met mij op.

Als ecologische hovenier richt ik me op het creëren en onderhouden van tuinen en landschappen met respect voor het milieu en de natuurlijke ecosystemen. Op deze manier draag ik bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving terwijl ik tegelijkertijd mooie en functionele buitenruimtes creëer.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.